1.500 de subvenţii la căldură

Aproape 1.500 de făgărăşeni beneficiază de subvenţie la căldură, aşa că vor plăti facturi mai mici în această lună la încălzire. 55 de făgărăşeni au fost prinşi până la această oră cu mâţa-n sac, aşa că cererile lor au fost respinse şi vor plăti integral facturile.

Dintre aceştia, 17 persoane deţineau două autoturisme cu o vechime mai mare de 10 ani, 6 solicitanţi sunt deţinători ai unor terenuri intravilane de peste 1.000 de metri pătraţi în zona urbană, iar 16 persoane nu au declarat că au autoturisme cu vechime mai mică de 10 ani.

Cererile pentru ajutorul de încălzire au fost procesate, iar înştiinţările persoanelor care vor beneficia de acest tip de subvenţie au ajuns deja la destinatari. Până în luna noiembrie s-au înregistrat 1.440 de dosare, iar luna aceasta au mai fost depuse încă 33.

Sumi Agro - Shigeki
Victoria Federal IFN
Amanet King Onix
BPM - excavatorist
Monumente funerare

Dosarele mai pot fi depuse şi de acum încolo, iar beneficiarii primesc subvenţie şi în luna depunerii, dacă îşi duc dosarul până în data de 20 a fiecărei luni. Cei care depun documentele după data specificată, vor primi subvenţie numai de luna următoare.

(Andreea Marga)


Apreciază
Distribuie