11even, la a doua ediţie, la Făgăraş

11 oraşe, 11 minute, 11 vorbitori. Aceasta este idee evenimentului 11even, care anul acesta a ajuns la a doua ediţie la Făgăraş. Evenimentul este programat pentru vineri, 11 noiembrie 2016, începând cu ora 17.30 la Casa de Cultură Municipală.

Tema de anul acesta este „Puncte de cotitură – Momente care schimbă vieţi” – iar cauza comunitară către care se redirecţionează încasările totale sunt programe educaţionale de identificare a potenţialului copiilor şi al tinerilor şi susţinerea acestuia.

11even Experiences Făgăraş este un eveniment caritabil.

Toate fondurile generate vor fi donate proiectului AVEntura Cunoaşterii – un proiect educaţional, iniţiat de Asociaţia pentru Valorizarea Educaţiei Făgăraş.

Majoritatea copiilor se nasc cu potenţial, dar dintre aceştia puţini au forţa de a merge pe drumul spinos al realizării potenţialului. Proiectul răspunde acestei nevoi, urmărind să le dezvolte copiilor şi tinerilor creativitatea ce le permite să găsească mijloacele şi căile necesare atingerii obiectivelor, dezvoltării abilităţilor cognitive individuale. Un număr crescând de copii preşcolari şi şcolari din Ţară Făgăraşului, copii cu diverse aptitudini şi abilităţi, vor beneficia în următorii ani şcolari de educaţie accelerată, de consiliere şi socializare, datorită existenţei  posibilităţii de formare continuă în domeniul educaţiei pentru viaţă.

Organizatorii au declarat că evenimentul aduce şi anul acesta în faţa publicului 11 poveşti de viaţă ale unor învingători. A venit timpul ca experienţa unor oameni care inspiră să fie adusă mai aproape de membrii comunităţii. Printre invitaţii de anul acesta se numără:

Constantin  Necula – preot

Ioana Corduneanu – arhitect

Alexandru Iliescu – CEO la ATi Studios

BPM - excavatorist
Amanet King Onix
Reno Depo
Mobila SH
Proaspat Alb

Ştefan Câlţia – artist

Ştefana Popa – antreprenor social

Mihaela Feodorof – fondator YourWay

Mirela Retegan – ambasador 11even Experiences Făgăraş.

Momentul artistic va fi susţinut de  soprana Maria Petcu Catrina de al Opera din Braşov.

Preţul unui bilet este de 15 lei pentru elevi, studenţi şi cadre didactice şi 35 de lei biletul standard. Biletele pot fi achiziţionate de la Casa de Cultură Făgăraş.

Organizatorii acestui eveniment sunt: Asociaţia pentru Valorizarea Educaţiei, Asociaţia Oamenilor de Afaceri Ţara Făgăraşului, Fundaţia Comunitară Ţară Făgăraşului, cu sprijinul Casei Municipale de Cultură Făgăraş.

Andra Flueraş


Apreciază
Distribuie