120 de dascăli la seminarul organizat de Şcoala 2

120 de dascăli de la mai multe şcoli din oraş, dar şi din câteva judeţe ale ţării, precum şi din străinătate, au participat vineri, 14 iunie la un simpozion anual organizat de Şcoala nr. 2.

Simpozionul cu tema „Şcoala – a doua familie” s-a desfăşurat în instituţia de învăţământ, însă la primele ore ale dimineţii cadrele didactice străine de Făgăraş au fost primite de directorul Ionel Negrilă în Cetatea Făgăraşului, spre a face un tur al monumentului istoric.

Înainte de a începe vizita prin Cetate, cadrele didactice au avut parte de o primire artistică într-una din sălile muzeului: un concert de nai, acordeon, saxofon şi clarinet susţinut de cinci dintre dascălii şcolii gazdă. DSCN0301

Printre profesorii prezenţi la simpozion s-au numărat şi dascăli din Italia şi Franţa. Alţii au venit din Braşov, Sibiu, Vâlcea, Mureş, Alba Iulia, Buzău, Bacău, Dolj, Neamţ şi Constanţa.

BPM - excavatorist
Mobila SH
Reno Depo
Demgy
Victoria Federal IFN
Proaspat Alb

Ei au susţinut pe rând 120 de comunicări pe trei secţiuni distincte: modele de bună practică, metode de învăţare activă-interactivă şi proiecte şi parteneriate educaţionale.

Anul acesta simpozionul organizat de prof. Ionel Negrilă a ajuns la ediţia cu nr. IV. Pentru realizarea lui au fost încheiate nu mai puţin de 11 parteneriate cu diverse instituţii culturale, de la universităţi şi până la asociaţii ale învăţătorilor.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie