177 de sancțiuni, în doar 24 de ore, pentru nerespectarea măsurilor de protecție

Polițiștii din județul Brașov, împreună cu jandarmi și polițiști locali, au desfășurat noi acțiuni de prevenire și limitare a infectării cu virusul SARS-CoV-2.

În ultimele 24 de ore,  a fost verificată respectarea măsurilor în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, în zona unităților de învățământ, dar şi în stațiile și mijloacele de transport în comun de pe raza întregului judeţ Braşov.

135 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate au fost verificate, de asemenea aproximativ 300 de autovehicule, iar peste 1.200 de persoane au fost legitimate de echipele mixte de control.

Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 200 sancțiuni contravenționale, dintre acestea 177 fiind pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 13 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 3 pentru fapte de natură economică”, se arată în comunicatul de presă al Inspectoratului de Poliție Brașov.

Amanet King Onix
Monumente funerare
Purolite - donare sange
Din Bucatele Cetatii - angajari
TMF Copy Center

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de peste 42.000 lei.

Reamintim că, în contextul actual al evoluției epidemiei, din această săptămână, 20% dintre polițiști fac controale și aplică amenzi în civil, fără a purta uniformă.


Apreciază
Distribuie