Contractul colectiv de la Nitroporos va fi semnat în cele din urmă

Ioan Niculae, patronul Grupului InterAgro, din care fac parte şi Nitroporos Făgăraş şi Viromet Victoria, a declarat că va plăti oamenilor salariile restante în două tranşe.

Astfel, săptămâna viitoare oamenii vor primi jumătate din suma restantă, iar cealaltă jumătate, la 10 zile de la prima plată.

Tot el a declarat că va semna şi contractul colectiv de muncă, cel discutat cu liderii de sindicat.

„Contractul îl semnăm! Am discutat deja cu domnul Cupu despre asta. Este adevărat că dânşii îşi doresc mai mult, de cealaltă parte noi vom da doar atât cât se poate. Dar acestea sunt discuţii normale. Vitală pentru noi este respectarea deciziei politice din următoarele două-trei săptămâni. Premierul Ponta a făcut declaraţii publice la Galaţi privind marea industrie, cum că ea ar putea fi scăpată de acea creştere de preţ pe baza unui raport din 2009 care nu mai are nicio legătură cu realitatea de astăzi”, a spus Niculae, patronul de la InterAgro.

Proaspat Alb
Sezar Forest - soferi profesionisti
Monumente funerare
JTTI
Victoria Federal IFN
curatare tapiterie
Liceul Senchea

Omul de afacaeri s-a aflat ieri la Făgăraş pentru a detensiona atmosfera creată printre salariaţii de la Nitroporos, cauzată de un comunicat care anunţa închiderea definitivă a fabricii pe 15 mai, dar şi de restanţele salariale de peste trei luni de zile.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie