26 de ani de la moartea Părintelui Arsenie

Pe 28 noiembrie 2015 se împlinesc 26 de ani de când Părintele Arsenie Boca a trecut la cele veșnice.

Ca în fiecare an, autoritățile din Hunedoara se așteaptă la un număr foarte mare de pelerini care vor ajunge sâmbătă la Mănăstirea Prislop, unde este înmormântat preotul supranumit „Sfântul Ardealului“.

Prefectura și Consiliul Județean Hunedoara au constituit un comandament împreună cu instituțiile statului ce au atribuții pe linia asigurării ordinii publice, fluidizării traficului, respectarea normelor de sănătate publică și a celor sanitar-veterinare, informează Agerpres.

Au fost instituite mai multe reguli în ceea ce privește locurile de parcare. Astfel, parcările din imediata vecinătate a mănăstirii vor putea fi utilizate, în principal, de autocare și microbuze. Pentru autoturisme, parcarea va fi efectuată la o distanță de circa un kilometru de mănăstire, pe un platou ce este pus la dispoziție de composesoratul Silvaș. Manastirea Prislop (lume)Șoferii trebuie să fie atenți la modul în care vor parca pe acel platou, deoarece în condiții de ploaie sau ninsoare există riscul ca unele mașini să aibă probleme din cauza noroiului.

curatare tapiterie
JTTI
Florian Shaorma
Agromar
Amanet King Onix
Sezar Forest - soferi profesionisti
Brutaria Dragus
Proaspat Alb

Anul trecut, la Mănăstirea Prislop au fost prezenți circa 15.000 de pelerini care au luat parte la slujba de pomenire a părintelui Arsenie Boca și s-au rugat apoi la mormântul acestuia.

Părintele a trecut la cele veșnice pe 28 noiembrie 1989 la Sinaia, județul Prahova, și a fost înmormântat la Mănăstirea Prislop.


Apreciază
Distribuie