54 de puncte, pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Făgăraș, în octombrie

Consilierii locali din Făgăraș se întâlnesc în şedinţă ordinară joi, 28 octombrie, ora 14, pentru a discuta și vota proiectele incluse pe ordinea de zi.

Printre hotărârile aferente lunii octombrie se numără acordarea de burse elevilor din învățământul preuniversitar de stat care învață în Făgăraș în anul şcolar 2021-2022, numirea preşedintelui Clubului Sportiv Municipal si a membrilor care vor face parte din Consiliul Director, dar și aprobarea vânzării prin negociere directă a unor terenuri din municipiu.

De asemenea, aleșii locali vor hotărî și dacă aprobă cererea de finanţare şi devizul general estimativ pentru ocolitoarea Făgărașului, dar și pentru reabilitare a unor străzi în vederea depunerii în cadrul Programului Naţional de Investiţii „Angliei Saligny”.

Se va vota și predarea către Ministerul, Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Compania Naţională de Investiţii „C.N.I.” S.A. a fostului Cinematograf Transilvania pentru reabilitarea acestuia.

Florian Shaorma
Spalatoria Aqua Carpet
Amanet King Onix
Proaspat Alb
Victoria Federal IFN
Monumente funerare

Și înfiinţarea secţiilor de culturism şi fitness, înot și tenis în structura Clubului Sportiv Municipal Făgăraş este un alt proiect de hotărâre pe ordinea de zi a Consiliului Local Făgăraș.

În total, pe ordinea de zi sunt 41 de proiecte, 12 comunicări și informări, plus punctul Diverse. Lista poate fi consultată aici.


Apreciază
Distribuie