6 evenimente în 7 zile, la Casa de Cultură și Cetatea Făgăraș

foto: arhivă

Finalul acestei luni este încărcat la Casa de Cultură Făgăraș. 

Instituția găzduiește mai multe piese de teatru, proiecția unui film și un concert, în perioada 23 – 29 noiembrie. Un eveniment în care este parteneră se va desfășura în Cetate.

Un concert pop-simfonic cu Orchestra Castelanii și Dalma are loc vineri, 23 noiembrie, de la ora 19.00. Prețul unui bilet este 10 lei.

100 de ii cusute manual, diferite, din toate zonele țării, vor fi expuse la Șezătoarea care se va desfășura în crama Cetății Făgăraș, sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 10:00. Detalii, aici.

Filmul „Pup-o, mă!” va fi proiectat în prezența actorilor Jojo, Văru` Săndel, Bebe Cotimanis, Cosmin Seleși și Alin Panc, la Casa de Cultură, duminică, 25 noiembrie, de la ora 19.00. Detalii, aici.

Amanet King Onix
Agromar
Demgy
JTTI
Reno Depo
Monumente funerare

Piesa de teatru „Sarmale cu dragoste” se va juca pe scena aceleiași instituții, marți, 27 noiembrie, începând cu ora 18:00. Prețul unui bilet este 25 lei, 15 lei pentru elevi, studenți și pensionari.

Două reprezentații ale piesei de teatru „Moș Ion Roată și Unirea” vor avea loc joi, 29 noiembrie, de la orele 09.00 și 10.00. În aceeași zi, de la ora 12:30 va fi pusă în scena piesa de teatru „Enigma Otiliei”, tot la Casa de Cultură Făgăraș.

Luna decembrie urmează să fie la fel de plină de evenimente, ca în noiembrie, potrivit directorului instituției culturale, Diana Gribincea Popa.


Apreciază
Distribuie