6 victime în accidentul din Făgăraș. Impactul, surprins de camerele video

foto: Info Trafic Făgăraș

Șase victime în urma accidentului rutier grav care a avut loc duminică, pe DN1 la intrarea în Făgăraș dinspre Sibiu. Un copil de 1 an și 3 luni a fost transportat la spital de către tatăl său. Impactul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. 

Deși inițial se credea că trei persoane au rămas încarcerate, ISU Brașov a revenit cu informații și a precizat că o singură persoană de sex masculin, în vârstă de 23 de ani, a fost încarcerată. Bărbatul a fost descarcerat și transportat la Spitalul Municipal Făgăraș. Era conștient și prezenta un traumatism la coloană și un traumastism toracic, potrivit purtătorului de cuvânt Ciprian Sfreja.

A doua victimă, un bărbat în vârstă de 53 de ani, prezenta un traumatism la coloană și un traumastism toracic și a fost transportat la spital de către echipajele medicale.

Cea de a treia victimă, un copil în vârstă de 1 an și 3 luni a fost transportat la spital de către tatăl său înainte ca echipajele medicale să ajungă la locul intervenției. Copilul se afla în stop cardio respirator.

Alte trei persoane de sex masculin – în vârstă de 77 ani, 43 ani, respectiv 40 ani – au fost monitorizate de echipajele SMURD și au refuzat transportul la spital.

Accidentul de pe DN1 a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Florian Shaorma
Monumente funerare
Leloland
Spalatoria GPC
Proaspat Alb
Amanet King Onix

Sursa video: Info Trafic Făgăraș

 

foto: Info Trafic Făgăraș

 

foto: Info Trafic Făgăraș


Apreciază
Distribuie