60 de arădeni au venit la Judecătoria Făgăraş degeaba

Unul dintre litigiile cu cea mai mare notorietate din România şi-a mai consumat un termen la Făgăraş. Miercuri, 26 februarie, la Judecătoria Făgăraş a avut loc o nouă înfăţişare în dosarul de care depinde soarta unui sat întreg, Nadăş din judeţul Arad.

Scandalul a izbucnit în urmă cu 8 ani, când localitatea arădeană, cu peste o mie de locuitori, a fost retrocedată unei singure familii, prin sentinţă judecătorească emisă de Judecătoria Ineu.

Aproape 60 de săteni au intrat ieri dimineaţă la ora 8.00 în sala de judecată a instanţei făgărăşene, acolo unde a fost strămutat procesul de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, litigiul judecându-se iniţial la Judecătoria Ineu.

Discuţiile n-au durat decât câteva minute în sala de judecată, întrucât nu a fost restituit la timp instanţei făgărăşene un dosar care se afla în judecată la Tribunalul Arad, aşa că s-a acordat un nou termen de judecată în data de 26 martie.

Proaspat Alb
Monumente funerare
Sumi Agro - Shigeki
Amanet King Onix
Florian Shaorma
Demgy
BPM - excavatorist

Detalii despre ce au declarat atât apărătorul sătenilor, cât şi al familiei căreia i-a fost retrocedat satul, puteţi citi în următorul număr al ziarului Bună Ziua Făgăraş.

(Cristina Cornilă)

DSCN4132


Apreciază
Distribuie