7.000 de oameni au protestat împotriva PSD, la Sibiu și Brașov

foto: Bogdan Papuc

Aproximativ șapte mii de oameni au ieșit în stradă, duminică, la Sibiu și Brașov, în semn de susținere pentru magistrații care au protestat împotriva Ordonanței de Urgență 7.

Peste 5.000 de sibieni au scandat „Magistrați, nu cedați! / Partid de hoți și de mafioți și Hai români, hai cu toți, să scăpăm țara de hoți!”, potrivit Turnul Sfatului.

La Brașov, peste 1.500 de oameni au mărșăluit pe străzi și au scandat „La închisoare, nu la guvernare / PSD, ciuma roșie sau Hoții, hoții”, în ciuda temperaturilor care au scăzut până la -12 grade, potrivit Observatorul de Brașov.

Oamenii sunt nemulțumiți de modificările aduse legilor Justiției, la inițiativa ministrului Tudorel Toader.

Sumi Agro - Shigeki
Mobila SH
Amanet King Onix
Monumente funerare
BPM - excavatorist
Victoria Federal IFN

Viorica Dăncilă a anunțat că îi cheamă, luni, la discuții pe magistrați, după ce aceștia au anunțat că își suspendă activitatea, inclusiv la Brașov. Judecătorii și procurorii i-au răspuns premierului, la scurt timp, refuzând invitația și au afirmat că „independența justiției nu se negociază”.

Imaginea zilei de la protestele din țară vine de la București. O fotografie cu mesajul afișat de un tânăr s-a viralizat imediat de la publicarea ei. Foto și detalii, aici.


Apreciază
Distribuie