Hoghizul şi Mândra se bat pentru Cupă

     A.S. Mândra – F.C. Sebeş, scor final 2-1    

    Echipe de divizia a cincea, cu meci de divizia a patra. Ar fi o concluzie, pentru unii, prea forţată, dar după modul cum s-au condus ostilităţie pe toată perioada partidei, nu e de loc aşa.

    Semifinala Cupei României la fotbal, zona Făgăraş, disputată pe terenul din Beclean, a decis una dintre finalistele competiţiei: A.S. Mândra. La pauză scorul a fost sec, 1-1, după o repriză foarte bună, mai ales că vorbim de Liga a cincea.

     Primul gol a fost înscris de sportivii din Mândra în minutul 25. Au urcat inteligent mingea pe partea stângă a atacului lor, iar jucătorul cu numărul 15 a reuşit să trimită mingea pe colţul lung, peste portar, descizând scorul. A urmat un atact fulgerător al rivalilor, de pe dreapta trimit o centrare pe jos în careu, dar, spre dezamăgirea antrenorului de la Sebeş, mingea se plimbă paralel cu linia porţii.

    Nu au trecut nici 5 minute de joc, pentru ca sebeşenii să trimită o centrare din dreapta careului mândrenilor, iar un jucător din Sebeş reia în plasă, egalând scorul.

    Golul victoriei din repriza a doua a venit pe fondul atacurilor succesive ale mândrenilor la poarta Sebeşului, după mai multe bâlbâieli a tuturor jucătorilor mingea loveşte bara din stânga portarului, ricoşează tot la mândreni, iar „tabela” din mâna observatorului stabilea scorul final.

Proaspat Alb
Amanet King Onix
Brutaria Dragus
Monumente funerare
JTTI

    Este de menţionat şi faptul că ultimul sfert de oră a aparţinut în totalitate celor din Sebeş care au încercat de toate, doar-doar egalează şi împing partida în prelungiri. Nu a fost să fie.

    În celălat meci, disputat în cartierul Galaţi, A.C.S. Hoghiz a câştigat cu scorul de 4-1 în defavoarea celor din Poiana Mărului, la pauză scorul fiind 3-1.

     Aşadar, finala Cupei se va disputa între A.S. Mândra – A.C.S. Hoghiz. Vom reveni cu amănunte.

(Alexandru Socaciu)

DSCN2362


Apreciază
Distribuie