Un britanic celebru vrea să se mute la Făgăraş

Un cunoscut prezentator de televiziune din Anglia, Charlie Ottley, vrea să-şi cumpere casă în zona Făgăraşului şi să mănânce numai ciorbă de fasole cu ceapă. El a lucrat pentru BBC, iar acum prezintă pentru Travel Channel o trilogie unică despre România, anume documentarul Wild Carpathia, în care apare şi Prinţul Charles în calitate de invitat.

Zilele trecute a avut loc la Bucureşti avanpremiera cele de-a treia părţi a peliculei Wild Carpathia. Finalul trilogiei explorează bogăţia naturală şi culturală a zonei Maramureşului şi Bucovinei. În primul episod din această serie britanicul a pus în valoare frumuseţile Transilvaniei, în special zona satului Viscri de lângă Făgăraş, iar în cea de-a doua a prezentat cursul Dunării de la intrarea în ţară până în Deltă.

La avanpremiera ultimei părţi a trilogiei, britanicul a declarat că intenţionează să-şi cumpere o casă în zona Făgăraşului, ţinut de care s-a ataşat cel mai mult în România. De altfel a şi povestit că unul dintre cele mai frumoase momente petrecute în ţara noastră a fost tot în centrul ţării, atunci când a filmat un urs în pădurile Şincii din zona Făgăraşului.

Sezar Forest - soferi profesionisti
Victoria Federal IFN
Florian Shaorma
Amanet King Onix
Demgy

Mai multe informaţii despre acest subiect, puteţi în citi în numărul de marţi, 19 noiembrie, al ziarului Bună Ziua Făgăraş.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie