ITM a făcut un control fulger la Nitroporos

Nitroporos

Nitroporos

Inspectoratul Teritorial de Muncă Bucureşti a făcut în perioada 28-29 noiembrie un control în societate, fără ştirea ITM Braşov. Se pare că verificarea a fost dispusă de cei de la Ministerul Muncii, după sesizări pe care le-ar fi primit. La urechile lor a ajuns situaţia cu care se confruntă salariaţii, astfel că 5 inspectori au stat două zile consecutive şi au purecat actele contabile să vadă dacă oamenii şi-au luat banii de concediu, dacă au fost plătiţi pentru orele suplimentare, dacă şi-au primit salariile, atât cei din societate, cât şi cei disponibilizaţi în vara aceasta.Nitroporos 3

Echipa de control a intrat în fabrică joi dimineaţa, la prima oră, a mers direct în secţii şi a luat declaraţii de la angajaţi. A doua zi de dimineaţă s-a întors la Nitroporos pentru a continua verificările.

Cei 5 inspectori au plecat din Făgăraş abia vineri seara în jurul orei 20.00, nu înainte însă de a încheia un proces verbal în urma controlului. Procesul se află în posesia conducerii societăţii, alături de avertismentele şi, se pare, amenda primită pentru nereguli.

Victoria Federal IFN
Monumente funerare
Amanet King Onix
Florian Shaorma
Brutaria Dragus

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie