Ultima oră: Incendiu în Făgăraş!

Un puternic incendiu a izbucnit în această dimineaţă pe strada Libertăţii nr. 38 din Făgăraş. Focul a fost lichidat de pompierii făgărăşeni.  DSC_0057-150x150

Din primele informaţii rezultă că o persoană şi-a pierdut viaţa în incendiu, cel mai probabil proprietarul imobilului. Focul a izbucnit din cauza scânteilor ieşite dintr-o sobă nesupravegheată.

UPDATE:

Incendiul de pe strada Libertăţii din Făgăraş, de la imobilul cu nr.38 se pare că a izbucnit încă de azi noapte. Pentru că locuinţa avea obloanele trase, incendiul a fost observat doar în zorii zilei.

Proprietarul, un bărbat de 58 de ani, a murit carbonizat. Casa în care locuia era deconectată de la reţeaua de curent electric şi gaz, iar omul se încălzea cu lemne.

Proaspat Alb
Benzinaria Recea - Pasti 2024
Florian Shaorma - Pasti
Agromar

Intervenţia a durat mai bine de 50 de minute. Bărbatul era de ceva timp în evidenţele oamenilor legii, fiind considerat o persoană care nu se poate întreţine singură.

UPDATE:

Incendiul de zilele trecute de pe strada 13 Decembrie a izbucnit din cauza instalaţiei electrice, mai exact un scurt circuit pe reţeaua ce făcea legătură între un magazin din lemn şi imobilul din apropiere.

Incendiul s-a extins şi la acoperişul casei, dar intervenţia pompierilor a făcut ca imobilul să fie salvat de la dezastru.


Apreciază
Distribuie