Accident teribil în apropiere de Victoria

Joi, 9 ianuarie, un accident teribil s-a produs între localităţile Ucea de Jos şi Ucea de Sus, pe drumul care duce înpre oraşul Victoria. Condiţiile meteo şi viteza au fost principalele cauze.politiePERMIS-1024x900

Potrivit comandantului Poliţiei din Victoria, cms. şef Marian Filipoiu, accidentul s-a produs în jurul orei 15.50, iar un pasager a murit pe loc.

„Autoturismul marca Citroen, înmatriculat în Bulgaria, condus de un bărbat în vârstă de 62 de ani din comuna Porumbacu de Jos, a derapat din cauza carosabilului umed şi a ceţii dense de la momentul respectiv, izbindu-se de un cap de pod. Pasagera din dreapta, soţia şoferului, în vârstă de 45 de ani, a decedat pe loc. Urmează să se stabilească cu exactitate împrejurările producerii accidentului şi faptele de care se face vinovat şoferul”.

Tot şeful Poliţiei spune că şoferul, care a scăpat doar cu mici zgârieturi, a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Accidentul a avut loc pe DJ 105C, iar din primele cercetări reiese şi faptul că viteza cu care circula bărbatul din Porumbacu nu era corespunzătoare condiţiilor meteo.

Royall Security
Demgy
Florian Shaorma - Pasti
JTTI

Se pare că tragediile de pe şosele nu îi sperie pe şoferi. Acum mai puţin de o lună, pe 17 decembrie, între localităţile Mândra şi Şercaia, un tânăr de doar 20 de ani şi-a pierdut viaţa din cauza vitezei şi a neatenţiei la volan.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie