Reparaţia scocurilor, motiv de scandal

Patru mureşeni care au venit în zona noastră să repare scocuri s-au luat la harţă cu proprietara unei case şi cu o rudă a acesteia, astfel că la momentul plăţii discuţiile s-au încheiat la Poliţie. Unul dintre meseriaşi a fost lovit de o rudă a proprietarului imobilului.

S-a întâmplat sâmbătă, în 15 februarie, în localitatea Săsăciori, comuna Recea. Cei patru tineri s-au înţeles în jurul prânzului cu o femeie din sat să-i repare scocurile de la casă, urmând ca la finalul lucrării să primească 500 lei. După ce au înlocuit scocurile, între proprietară şi bărbaţii din Mureş s-au ivit neînţelegeri şi a izbucnit un conflict spontan, în timpul căruia unul dintre băieţi a fost lovit de o rudă a femeii.

Victima a sunat la 112 şi a reclamat bătaia primită. Persoana care l-a luat la bătaie pe tânărul de 17 ani este cercetată acum pentru săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Sezar Forest - soferi profesionisti
Benzinaria Recea - Pasti 2024
Victoria Federal IFN
Royall Security
Isoplus Special - Pasti

Potrivit noului Codul Penal, intrat în vigoare pe 1 februarie,  riscă închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă penală.

(Andreea Marga)


Apreciază
Distribuie