60 de arădeni au venit la Judecătoria Făgăraş degeaba

Unul dintre litigiile cu cea mai mare notorietate din România şi-a mai consumat un termen la Făgăraş. Miercuri, 26 februarie, la Judecătoria Făgăraş a avut loc o nouă înfăţişare în dosarul de care depinde soarta unui sat întreg, Nadăş din judeţul Arad.

Scandalul a izbucnit în urmă cu 8 ani, când localitatea arădeană, cu peste o mie de locuitori, a fost retrocedată unei singure familii, prin sentinţă judecătorească emisă de Judecătoria Ineu.

Aproape 60 de săteni au intrat ieri dimineaţă la ora 8.00 în sala de judecată a instanţei făgărăşene, acolo unde a fost strămutat procesul de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, litigiul judecându-se iniţial la Judecătoria Ineu.

Discuţiile n-au durat decât câteva minute în sala de judecată, întrucât nu a fost restituit la timp instanţei făgărăşene un dosar care se afla în judecată la Tribunalul Arad, aşa că s-a acordat un nou termen de judecată în data de 26 martie.

Demgy
curatare tapiterie
Agromar
Victoria Federal IFN
Amanet King Onix
Proaspat Alb

Detalii despre ce au declarat atât apărătorul sătenilor, cât şi al familiei căreia i-a fost retrocedat satul, puteţi citi în următorul număr al ziarului Bună Ziua Făgăraş.

(Cristina Cornilă)

DSCN4132


Apreciază
Distribuie