Brătescu: “au avut o jumătate de ocazie, au marcat un gol întreg”

Semifinala Cupei României pe judeţul Braşov, dintre Carpaţi Berivoi şi FC Râşnov, s-a terminat egal 1-1. Berivenii au deschis scorul în minutul cinci, dar au fost egalaţi pe finalul primei reprize, deşi au dominat meciul în mare parte. Fotbal 1

Potrivit antrenorului Dănuţ Brătescu, răşnovenii au avut o jumătate de ocazie şi au marcat un gol întreg. Pe parcursul celor 45 de minute din repriza a doua, Carpaţi Berivoi a ratat mai multe ocazii de a înscrie, iar portarul oaspeţilor şi bara porţii s-au opus de fiecare dată. Meciul se putea termina dezastruos pentru beriveni, asta şi pentru faptul că în minutul 90 FC Râşnov a ratat o ocazie uriaşă, însă, de data aceasta, bara porţii berivenilor a fost decisivă în stabilirea rezultatului final, 1-1.

Următorul meci, pe terenul din Râşnov, va avea loc marţi, 10 iunie, de la ora 17.00. Meciul va fi decisiv pentru Carpaţi Berivoi, doar victoria sau cel puţin 2-2 vor putea duce echipa în finală. Preşedintele clubului de fotbal din Berivoi, Dorin Răduleţ, a promis jucătorilor o primă consistentă dacă reuşesc să se impună în semifinala cu FC Râşnov şi să acceadă în finala competiţiei.

Royall Security
Amanet King Onix
Moveos
Monumente funerare

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie