Ionel Ganea, LA UN PAS DE TRAGEDIE!

Antrenorul formaţiei “U” Cluj, Ionel Ganea (39 de ani), a fost transportat astăzi la spital, după ce i s-a făcut rău în timp ce conducea un antrenament al echipei sale, la Poiana Braşov.

Tehnicianul a primit rapid primul ajutor de la medicii echipei, eliminindu-se astfel riscul de a-şi înghiţi limba.

“I s-a făcut rău dintr-o dată. L-a salvat maseurul, fiindcă altfel îşi îngiţea limba. Ne-am speriat cu toţii”, a declarat unul dintre cei prezenţi în cantonamentul lui “U”. Se pare că antrenorul se află în afara oricărui pericol, starea sa de sănătate fiind una bună.

Ionel Ganea a jucat în echipa națională de fotbal a României, alături de care a participat la EURO 2000. A fost golgheterul Diviziei A în sezonul 1998-1999, când a marcat 28 de goluri. În cariera sa de jucător a evoluat pentru: ICIM Braşov, FC Braşov, U. Craiova, Gloria Bistriţa, Rapid Bucureşti, VfB Stuttgart, Bursaspor, Wolverhampton, Dinamo Bucureşti, Rapid Bucureşti, FC Timişoara şi Sănătatea Cluj.

Demgy
Sezar Forest - soferi profesionisti
curatare tapiterie
Brutaria Dragus
Logiscool
Amanet King Onix
Victoria Federal IFN
Monumente funerare

După retragerea din activitate, a devenit director sportiv la Dinamo București, pentru ca apoi să preia funcţia de antrenor secund al echipei, în mandatul antrenorului Cornel Țălnar. În 2010 a ocupat funcţia de antrenor principal la echipa FC Dinamo II București. Pe data de 27 martie 2012 a fost numit ca antrenor principal al formației FC CSCA-Rapid Chișinău. În prezent, el antrenează echipa “U” Cluj.

(sursa libertatea.ro)


Apreciază
Distribuie