Copii defavorizaţi în vizită la Mănăstirea Sâmbăta de Sus

Departamentul social al Arhiepiscopiei de la Sibiu a organizat zilele trecute o excursie pentru copii defavorizaţi la Mănăstirea de la Sâmbăta de Sus. De această excursie s-au bucurat 44 de copii proveniţi din familii cu dificultăţi materiale din comuna Fofeldea, judeţul Sibiu.

La Mănăstirea „Sfinţii Martiri Brâncoveni”, cei 44 de copii beneficiari ai proiectului au primit o masă caldă şi au avut parte de numeroase activităţi recreative completate cu informaţii privind istoria locului.

Printre obiectivele specifice ale proiectului de la Mănăstirea Sâmbăta de Sus s-au aflat: stimularea interesului copiilor pentru cunoaşterea unor locuri noi şi pentru studiul naturii; integrarea în societate a copiilor marginalizaţi, consolidarea spiritului de echipă şi crearea unei ambianţe favorabile socializării; formarea unui comportament responsabil prin distribuirea sarcinilor în colectiv, iniţierea unor activităţi interactive, dar şi iniţierea unei sesiuni de informare împotriva consumului drogurilor.

Agromar
curatare tapiterie
Proaspat Alb
Sezar Forest - soferi profesionisti
Victoria Federal IFN
Demgy

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie