Accidet grav între Viştea de Sus şi Victoria

foto: arhivă

UPDATE:

Comandantul Poliţiei Oraşului Victoria, cms. şef Marian Filipoiu, a făcut primele declaraţii:

Din primele verificări la faţa locului am constatat că într-o curbă deosebit de periculoasă cele două autovehicule implicate în accident s-au ciocnit lateral, conducătorii venind din sensuri opuse. Doar conducătorul autoturismului Dacia 1310 a fost transportat la spital pentru că acuza mai multe dureri în zona capului şi a abdomenului. El a fost transportat la Spitalul Municipal “Dr. Aurel Tulbure” din Făgăraş, unde medicii au stabilit un traumatism cranio-cerebral acut. El a rămas internat pe secţie sub supravegherea medicilor de gardă.  Ambii conducători au fost testaţi cu aparatul etilotest şi li s-au prelevat şi probe biologice, însă niciunul dintre ei nu consumase băuturi alcoolice.

—————————————————–

Accident grav între Viştea de Sus şi Victoria, petrecut în urmă cu puţin timp. Ambele maşini implicate s-au răsturnat pe câmp.Una dintre maşini este un Volkswagen Golf de culoare roşie şi o Dacia 1310, de culoare neagră. accident_auto_shutter_17687900

Demgy
curatare tapiterie
Royall Security
Isoplus Special - Pasti
Primaria Soars - Pasti 2024

Potrivit comisarului şef Marian Filipoiu, comandantul Poliţiei Oraşului Victoria, oamenii legii fac măsurători chiar la această oră pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

O singură persoană, pasageră în autoturismul Dacia 1310 a necesitat transportarea la Spitalul Municipal din Făgăraş. Pentru scoaterea ei dintre fiarele contorsionate a fost necesară intervenţia ISU.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie