FRF le cere scuze suporterilor români pentru eşecuri

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a postat, miercuri, pe site-ul oficial, un mesaj către suporterii români prin care îşi cere scuze pentru înfrângerile suferite de echipele naţionale Under 21, cu Germania (0-8), şi Under 19, cu Anglia (0-6), considerate drept ,,eşecuri categorice”.

FRF apreciază că unul dintre motivele eşecurilor înregistrate îl reprezintă media de vârstă mai scăzută a jucătorilor români, care s-a simţit în principal în meciul cu Germania.

Comunicatul de la Casa Fotbalului precizează faptul că media de vârstă a titularilor echipei naţionale U21 a României a fost de 19 ani şi 11 luni, în timp ce media echipei germane a fost de 21 de ani şi 7 luni.

JTTI
Proaspat Alb
Sezar Forest - soferi profesionisti
Reno Depo
curatare tapiterie

,,Federaţia Română de Fotbal îşi cere scuze fanilor fotbalului românesc pentru două dintre rezultatele echipelor de juniori şi tineret din ultima perioadă. Partida amicală Anglia U20 – România U19 6-0 şi ultimul meci din grupa preliminară al naţionalei de tineret, Germania U21 – România U21 8-0, reprezintă eşecuri categorice şi suntem siguri că au produs suporterilor o dezamăgire uriaşă”, se arată în mesajul federaţiei postat pe site-ul oficial.


Apreciază
Distribuie