Numărul total de administratori autorizaţi după cele două concursuri

La ora aceasta Făgăraşul are 32 de administratori autorizaţi, care au reuşit să-şi procure un atestat în acest sens, după ce au susţinut unul dintre cele două rânduri de examene organizate de Primărie.

Luna trecută viceprimarul Făgăraşului anunţa că primul examen a fost trecut de 13 persoane fizice şi 3 persoane juridice.

Acum a revenit cu bilanţul după cel de-al doilea concurs organizat în zilele de 6 şi 8 octombrie. Alte 15 persoane fizice au trecut acest test şi încă o persoană juridică.

Comisia care s-a ocupat de atestarea administratorilor va prezenta un raport Consiliului Local cu rezultatele examenelor, iar apoi îşi încheie activitatea pe anul acesta.

JTTI
Sezar Forest - soferi profesionisti
Agromar
Brutaria Dragus
Proaspat Alb
Liceul Senchea

Cei care au picat sau care nu s-au prezentat la examen vor fi suspendaţi pentru următoarele patru luni, iar la începutul anului vor mai susţine o examinare. Până atunci exercitarea actului de administrare este considerată infracţiune, a explicat Cîrje.

Listele cu noii administratori autorizaţi – persoane fizice şi firme deopotrivă – vor fi transmise tuturor preşedinţiilor de asociaţii. Într-un termen de 30 de zile aceştia îşi vor contracta unul dintre administratorii cu atestat. Până acum la Făgăraş au existat 80 de administratori.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie