Certificat de Excelenţă pentru Cetatea Făgăraşului

Cetatea Făgăraşului a primit o Diplomă de Excelenţă din partea celebrului site de călătorii tripadvisor.com. Această platformă acordă astfel de atestate obiectivelor turistice sau restaurantelor care au parte de rating şi de recenzii de excepţie din partea comentatorilor site-ului.

Certificatul de Excelenţă vine după ce o serie de turişti din ţară şi din străinătate au lăudat monumentul şi muzeul pe care le-au vizitat.

Turiştii români care au scris pe tripadvisor.com după ce au făcut o vizită în castelul lui Mihai Viteazu provin din toate zonele României, de la Odorheiu Secuiesc şi Bucureşti până la Ploieşti sau Târgovişte. Mult mai interesante par a fi însă părerile călătorilor străini (Grecia, Italia, Anglia, Texas, Panama, Rusia, Ucraina sau Franţa).

diploma tripadvisor

Aşa se face că Cetatea Făgăraşului dă a doua lovitură de imagine, după ce anul trecut a fost considerată a doua cea mai frumoasă fortăreaţă din lume de către celebrul cotidian Huffington Post, fiind depăşită doar de un castel din Germania. Acum, una dintre cele mai renumite platforme de călătorii o recomandă ca fiind un obiectiv cu Diplomă de Excelenţă.

Isoplus Special - Pasti
Victoria Federal IFN
JTTI
Demgy
Brutaria Dragus
curatare tapiterie

Pe acelaşi site, la căutări după cuvinte cheie, cuvântul ,,Făgăraş” mai figurează la un alt obiectiv: cascada Capra, situată la 5 km de Bâlea Lac.

Managerul Elena Băjenaru spune că certificatul a venit în plic, prin poştă, din Statele Unite ale Americii.

Mai multe ionformaţii, în numărul viitor al ziarului ,,Bună Ziua Făgăraş”!

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie