Clarfon
Clarfon - noiembrie
Star FM - TOP Header
Acasă Social Cum va fi pâinea peste 35 de ani

Cum va fi pâinea peste 35 de ani

Savantii sustin ca in maxim 35 de ani vom manca paini mai mici si mai sarace in proteine, ca urmare a schimbarilor climatice cauzate de cresterea concentratiei de dioxid de carbon in atmosfera.

Oamenii de stiinta de la un institut de cercetare agricola din Victoria – Australia au descoperit ca nivelul crescut de dioxid de carbon din atmosfera va influenta dezvoltarea graului.

Plantele vor deveni mai mari si mai rezistente la seceta, în schimb, calitatea boabelor de grau va fi afectata.

Florian Shaorma
Reno Depo
Stand-up Diplomacy Tour
Monumente funerare
Amanet King Onix
La doi pasi
UID Fagaras
Victoria Federal IFN

Specialiştii au cules graul cultivat intr-un mediu preconizat a fi intalnit pe glob in anul 2050 si au incercat sa coaca paine.

Painile preparate din boabele de grau expus unei concentratii masive de dioxid de carbon s-au dovedit a fi mai mici si mai saracacioase decat cele facute din grau normal.


Apreciază
Distribuie

Alte subiecte

Publicitate

Reno Depo
La doi pasi
Monumente funerare
Victoria Federal IFN
Florian Shaorma
UID Fagaras
Amanet King Onix
Stand-up Diplomacy Tour

Bună Ziua Făgăraș
Prezentare generală a confidențialității

Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.