Semifinalele Campionatului Naţional de Handbal

În weekend-ul 26-28 aprilie vor avea loc la Făgăraş semifinalele Campionatului Naţional de Handbal juniori, grupa C. Sportivii de la CSS Făgăraş au câştigat locul I în grupa de calificare ce s-a desfăşurat la Baia Mare. De asemenea, handbaliştii făgărăşeni au obţinut şi acceptul de a găzdui faza următoare din partea Fderaţiei Române de Handbal.

,,În urma concursului desfăşurat în grupa D a campionatului naţional, am participat la turneul semifinal I desfăşurat la Baia Mare, în compania a încă cinci echipe, printre care a fost şi Dinamo Braşov, Extrem Baia Mare, CS Marta Baia Mare, LPS Banatul Timişoara şi LPS Alba Iulia. Noi am ocupat locul I şi dreptul de a aparticipa în turneul semifinal II, pe care în urma solicitării noastre la Federaţia Română de Handbal, am obţinut aprobarea să-l desfăşurăm la Făgăraş”, spune  Dumitru Opriş, antrenorul echipei CSS Făgăraş.

Echipele care se vor confrunta pentru finala Campionatului Naţional vor fi: LPS Piatra Neamţ, campioana de anul trecut la juniori II şi juniori III, Universitatea Cluj, CSS Galaţi şi CSS Făgăraş.

Demgy
Monumente funerare
Primaria Soars - Pasti 2024

Anul trecut handbaliştii făgărăşeni au obţinut locul II şi medalia de argint, iar anul acesta vor să obţină  mai mult.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie