Făgărășeni duși cu autocare la mitingul PSD din București

foto: realitatea.net

3.500 de brașoveni ar uma să participe la mitingul de sâmbătă al Partidului Social Democrat, la București.

Între aceștia se numără și membri din Făgăraș. De organizarea lor s-a ocupat președintele filialei din municipiu, Ion Negrilă, potrivit mai multor membri ai organizației. Nu se știe cifra exactă a participanților din Țara Făgărașului. Am încercat în repetate rânduri să îl contactăm pe Negrilă pentru un punct de vedere, însă fără succes.

Pe lângă cei aproximativ 3.500 de social-democraţi din judeţ, la mitingul de susţinere şi-au anunţat intenţia de a participa şi simpatizanţi ai partidului, potrivit purtătorului de cuvânt al PSD Braşov, Daniel Giurma. Aceștia se vor deplasa cu autocare închiriate și cu maşini personale.

curatare tapiterie
Florian Shaorma - Pasti
Primaria Soars - Pasti 2024
Victoria Federal IFN
Demgy
Benzinaria Recea - Pasti 2024

Cheltuielile se vor face din resursele interne ale filialei şi vor fi evidenţiate cu facturi, susține conducerea. Ar fi vorba de o participare echilibrată din toate localităţile.

Giurma mai susține că sunt oameni care sună la sediu ca să ceară ajutor să ajungă la manifestațiile de la București. Mitingul „împotriva abuzurilor” va avea loc sâmbătă, la ora 20.00, în Piaţa Victoriei.


Apreciază
Distribuie