Codreanu și-a abandonat călătorii și în Ajunul Crăciunului!

Transbus Codreanu ține cu dinții de tradiții. Nu e vorba despre obiceiurile sărbătorilor de iarnă, ci despre tradiția de a-și bate joc de călătorii săi. Autoritățile competente nu văd, nu aud.

Singurul operator privat care efectuează curse regulate de transport persoane pe ruta Făgăraș – Brașov și retur a lăsat din nou oamenii să tremure de frig în stații. Se întâmplă pentru cel puțin a treia oară în acest an!

Zeci de persoane nu au mai putut pleca spre case în Ajunul Crăciunului, după ce autobuzul care trebuia să efectueze ultima cursă nu s-a prezentat în autogara din Făgăraș. Navetiștii au încercat să afle ce se întâmplă, dar au sunat degeaba la serviciul cu clienții pentru că nu le-a răspuns nimeni. Informații nu au putut primi nici de la casierie, aceasta fiind închisă. Aceeași situație și în stațiile de pe traseu, deși firma a anunțat că autobuzele vor circula după programul de sâmbătă (identic cu cel de duminică – n.r.), adică din două în două ore, ultima cursă fiind programată pentru ora 20:00 și în zilele de weekend.

Navetiștii se plâng că plătesc lunar abonamente, dar firma trimite mijloace de transport după bunul plac. Consiliul Județean, cel care a aprobat licenţele de transport și condus în prezent de Adrian Veștea (PNL), nu a luat nicio măsură, deși a fost înștiințat. BZF a mai semnalat situații similare, de două ori doar în acest an – în ianuarie și în noiembrie.

Benzinaria Recea - Pasti 2024
JTTI
Amanet King Onix
Primaria Soars - Pasti 2024
Victoria Federal IFN

Pare că Transbus Codreanu perpetuează situațiile în care călătorii au de suferit, în loc să le remedieze. Singura schimbare care a avut loc rapid a fost majorarea prețurilor biletelor și abonamentelor vândute.

Un control ar putea efectua și Protecția Consumatorului Brașov în urma unei autosesizări sau unor sesizări scrise, însă nu s-a întâmplat nimic până acum.

 


Apreciază
Distribuie