Femeia din Părău, dată dispărută, găsită de un taximetrist

Femeia dată dispărută de fiul ei, sâmbătă, după ce a fost externată din Spitalul Județean Brașov, a fost găsită.

Un taximetrist din Codlea a observat-o pe stradă, la câteva ore după ce cazul a fost mediatizat, și a condus-o la o secție de Poliție.

„Un domn, ce efectuează transport de persoane, în regim taxi, a identificat-o pe femeie ca fiind persoana căutată și a condus-o la cea mai apropiată unitate de poliție, respectiv la Poliția Municipiului Codlea”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Nadia Olaru.

Rudele femeii în vârstă de 38 de ani, din Părău, anunțaseră autoritățile în această dimineață, printr-un apel la 112, că a dispărut.

Royall Security
curatare tapiterie
Isoplus Special - Pasti
Moveos
Amanet King Onix
Agromar
Sezar Forest - soferi profesionisti

Potrivit medicului Marius Leonte, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Brașov, pacienta a ajuns la unitatea medicală cu o ambulanță de la Făgăraș, iar la externare era „coerentă și fără acte medicale care să ateste lipsa de discernământ. A fost întrebată dacă are cine să vină după ea și a răspuns că se descurcă”.

La externare, medicii i-au recomandat să fie consultată de un medic ginecolog, având în vedere că este însărcinată în 16 săptămâni.


Apreciază
Distribuie