Amenzi de peste 190.000 lei, în doar cinci zile, pe drumurile publice

foto: Politia Romana

Duminică, 17 noiembrie,  s-a încheiat o nouă acțiune a polițiștilor rutieri și de ordine publică, desfășurată în tot județul Brașov.

Timp de cinci zile, peste 250 de polițiști au împărțit aproape 850 de sancțiuni contravenționale, conform subcomisarului de poliție Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Făptașii prinși pe picior greșit sunt așteptați să contribuie la bugetele locale cu suma de aproximativ 193.000 lei.

Polițiștii au împărțit 402 amenzi vitezomanilor și 23 de amenzi șoferilor care nu au acordat prioritate pietonilor.

25 de conducători auto au depășit alte autovehicule în mod ilegal iar 38 s-au urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice; toți au fost amendați.

Bicicliștii nu au scăpat nici ei; 46 dintre aceștia scot bani din buzunar pentru că nu au respectat normele rutiere.

Proaspat Alb
Brutaria Dragus
Victoria Federal IFN
curatare tapiterie
Sezar Forest - soferi profesionisti
Benzinaria Recea - Pasti 2024
Royall Security
Florian Shaorma - Pasti

Cine crede că pietonii nu au obligații în privința codului rutier, se înșeală! 26 de pietoni au fost surprinși de polițiști săvârșind diverse abateri, așa că acum sunt buni de plată.

În cadrul aceleiași acțiuni, polițiștii au reținut 113 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice; au retras 25 de certificate de înmatriculare și au constatat încă 14 infracțiuni la regimul circulației rutiere (punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat,  conducerea unui vehicul fără permis de conducere și  conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice).

 

foto: facebook.com/www.politiaromana.ro


Apreciază
Distribuie