Incredibil, dar adevărat! Asemenea mașini circulă pe șoselele din România!

Nu mică le-a fost mirarea și polițiștilor când au depistat în trafic un autoturism cu direcția praf!

Dovada video:

Șoferul a rămas fără permisul de conducere. Polițiștii îi vor suspenda dreptul de a conduce pe o perioada de 90 zile, deoarece a condus autovehiculul cu deficiențe periculoase la mecanismul de direcție; problema tehnică ar fi putut afecta siguranța circulației, prin punea în pericol a vieții si integrității corporale a persoanelor sau prin aducerea de prejudicii proprietății publice ori private, se arată în informarea IPJ Brașov.

Mașina pericol public a fost depistată în cadrul acțiunii de verificare a stării tehnice a autovehiculelor din trafic, desfășurată vineri, 22 noiembrie, de polițiștii rutieri din cadrul IPJ Brașov, împreună cu reprezentanți R.A.R., pe o stradă din Brașov.

Au fost controlate 10 autovehicule iar cinci conducători auto au primit sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproximativ 1.600 lei.

Amanet King Onix
Primaria Soars - Pasti 2024
Royall Security
Proaspat Alb
curatare tapiterie
Isoplus Special - Pasti

Dintre cele 10 sancțiuni, șapte au fost aplicate pentru constatarea unor defecțiuni tehnice, 1 pentru permisul expirat, alta pentru lipsa asigurării R.C.A. sau pentru lipsa stingătorului din dotarea autovehiculului.

Tuturor celor 5 conducători sancționați li s-au reținut certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor conduse.

 

video: IPJ Brașov


Apreciază
Distribuie