Vremea se va răci accentuat în toată țara. Informare meteorologică, valabilă până miercuri

foto: meteoromania.ro

În perioada sâmbătă,  21 martie, ora 18 – miercuri, 25 martie, ora 08, vom avea parte de o răcire accentuată a vremii, ninsori, strat de zăpadă și intensificări ale vântului.

Potrivit meteorologilor, vremea se va răci accentuat în toată țara, devenind treptat deosebit de rece pentru ultima decadă a lunii martie.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 21 – 22 martie, și în cursul zilei de duminică, 22 martie, aria precipitațiilor predominant sub formă de ninsoare va cuprinde cea mai mare parte a zonei montane și local Transilvania, Maramureș și Moldova.

Din a doua parte a nopții de duminică spre luni, 22 – 23 martie, precipitațiile se vor transforma în lapoviță și ninsoare în cea mai mare parte a țării și se va depune strat de zăpadă, mai consistent îndeosebi în zonele de munte și în regiunile sudice. Izolat vor fi posibile depuneri de polei.

JTTI
Isoplus Special - Pasti
curatare tapiterie
Sezar Forest - soferi profesionisti
Agromar

Temporar, vântul va prezenta intensificări în majoritatea regiunilor, în general cu viteze de 50 – 60 km/h, iar pe crestele montane va sufla tare, viscolind și spulberând zăpada.

 

Sursa: Administrația Națională de Meteorologie


Apreciază
Distribuie