CSM Făgăraș a pierdut în fața CS Dinamo București (25-29)

foto: handbalmania.ro (arhiva)

Handbaliștii făgărășeni au început meciul de marți, 15 septembrie, în mod curajos, menținând scorul egal, 6 – 6 până în minutul 14.

Încet, Dinamo a preluat inițiativa, demonstrând încă o dată valoarea și statutul de principală favorită la câștigarea campionatului. Echipa a dus diferența de scor în favoarea sa la 8 goluri în minutul 30 (17 – 9).

foto: CSM Făgăraș

În repriza secundă, pe fondul schimbărilor efectuate de antrenorul dinamoviștilor, CSM Făgăraș a preluat inițiativa și au redus diferența de scor la doar 1 gol, în minutul 49 scorul fiind 21 – 22. Din nou, experiența și valoarea jucătorilor dinamoviști au făcut ca scorul să ajungă, în final, la 25 – 29.

Potrivit Sport Fan Făgăraș, surpriza meciului a fost oferită de noua achiziție Marek Korbel, internațional slovac, care a penetrat deseori flancul stâng al dinamoviștilor. Un plus, de asemenea, pentru evoluțiile noilor veniți de la Făgăraș: Vencel Csog, Bogdan Moisă și Marius Mocanu.

Monumente funerare
Proaspat Alb
Florian Shaorma - Pasti
Sezar Forest - soferi profesionisti
JTTI

„Atenția noastră se îndreaptă către meciul de mâine, meci disputat împotriva CSU Suceava. Nou promovată în Liga Zimbrilor, echipa a produs surpriza în prima etapă, terminând la egalitate jocul disputat împotriva CSA Steaua București, scor 24 – 24”, a declarat Bogdan Mihăilă, vicepreședinte CSM Făgăraș.

Meciul CSU Suceava – CSM Făgăraș se va disputa miercuri, 16 septembrie, de la ora 15:40 și va fi transmis pe pagina de Facebook a FRH.


Apreciază
Distribuie