7 victime, rănite în cumplitul accident de la Viștea, transportate la spital. Bărbat rănit grav, preluat de elicopterul SMURD

foto: ISU Brașov

Persoana care a fost încarcerată în accidentul rutier de la Viștea de Jos, care a avut loc vineri, a fost transportată cu elicopterul SMURD la Brașov, de unde a fost preluată de un echipaj SMURD si transportată la UPU Brasov.

Victima este un bărbat în vârstă de 29 de ani, care a fost intubat și ventilat mecanic. Alte patru victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Brașov, iar două dintre victime au fost transportate la Spitalul municipal Făgăraș. Cele șase victime sunt conștiente, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Potrivit IPJ Brașov, traficul a fost reluat pe una din benzile de circulație, pe sensului de mers dinspre Sibiu spre Brașov.

Amanet King Onix
Victoria Federal IFN
Proaspat Alb
Agromar
Brutaria Dragus
Sezar Forest - soferi profesionisti
Primaria Soars - Pasti 2024

„Cercetările pe care polițiștii le-au efectuat până la acest moment, au arătat faptul că o autoutilitară, care circula dinspre Brașov spre Sibiu, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, context în care s-ar fi produs accidentul rutier în care au mai fost implicate alte trei autoturisme. În urma accidentului, cele trei autoturisme, dar și autoutilitara au fost avariate”, potrivit IPJ Brașov.


Apreciază
Distribuie