AFCS Carpați Berivoi, campionii ligii a V-a din zona Făgăraș, promovează în liga a IV-a

AS Săgeata Drăguș a fost învinsă, acasă, cu scorul de 2-3 (2-1) de către AFCS Carpați Berivoi, care devine campioană și promovează în liga a IV-a, de după ce în toamnă a cucerit și Cupa României liga a V-a, zona Făgăraș.

AFCS Carpați Berivoi, proiect început în toamna anului trecut de către doi dintre jucătorii de bază ai echipei, Alexandru Neagoe și Dorel Bica împreună cu Dănuț Brătescu, care l-au cooptat și pe Ciprian Lie ca antrenor și jucător, s-a dovedit a fi unul reușit. Echipa nou formată, care beneficiază de o suprafață de joc impecabilă în meciurile de acasă, s-a comportat bine pe tot parcursul campionatului.

,,Sunt mândru de acești băieți minunați, este o performanță frumoasă mai ales pentru că jucătorii noștri sunt majoritatea tineri de perspectivă, care cunosc «ABC-ul fotbalului», și care au respectat ceea ce s-a cerut, iar prin muncă, implicare și seriozitate, au reușit să se ridice la nivelul necesar, să aibă continuitate și să se impună în cele din urmă!

Proaspat Alb
Victoria Federal IFN
curatare tapiterie
Brutaria Dragus
Agromar
Sezar Forest - soferi profesionisti

Este meritul tuturor în egală măsură, inclusiv al celor care au fost cu noi doar pentru o anumită perioadă de timp și, din diferite motive au plecat, sau a celor care au jucat mai puțin, toți au contribuit la această performanță creând concurență, și pe această cale vreau să le mulțumesc și să le urez succes în continuare!”, a declarat antrenorul echipei Carpați Berivoi, Ciprian Lie.


Apreciază
Distribuie