Deținătorii de locuri de parcare trebuie să își actualizeze datele, din 8 ianuarie

Persoanele care dețin cel puțin un loc de parcare trebuie să se prezinte la Compartimentul parcări din cadrul Primăriei Făgăraș pentru ACTUALIZAREA OBLIGATORIE a datelor (atât cele personale – carte de identitate, contract de vânzare-cumpărare locuință, contract de închiriere, contract de comodat, acolo unde este cazul, cât și a datelor autoturismului pentru care a fost atribuit respectivul loc de parcare – talon), începând cu data de 08 ianuarie 2024.

Vă veți putea programa on-line, începând cu aceeași dată, pentru a evita statul la cozi. Cu această ocazie se vor elibera și noile taloane de parcare valabile pentru anul 2024, anunță Primăria Făgăraș.

Monumente funerare
Victoria Federal IFN
Proaspat Alb
Brutaria Dragus
Sezar Forest - soferi profesionisti

„Actualizarea datelor, atât a celor personale cât și ale autoturismului, se va efectua până în data de 31.03.2024. După această dată, toate pozițiile înregistrate în evidențele noastre cu destinația parcări, pentru care nu s-a făcut actualizarea datelor, vor fi declarate libere și vor fi atribuite altor solicitanți”, precizează Primăria Făgăraș.


Apreciază
Distribuie