Orașul Victoria | A furat niște bocanci, dar și-a „șters” urmele

foto: captură cameră de supraveghere

Locuitorii unui bloc din Orașul Victoria au observat prezența unui bărbat cu comportament ciudat în apropierea locuințelor lor și au alertat poliția.

Pe camerele de supraveghere din zonă se vede cum, în seara de duminică, 16 mai, în jurul orei 21:30, un bărbat a studiat cu atenție imobilul timp de câteva minute bune.

După ce a descoperit o pereche de bocanci lăsată la ușă de unul dintre proprietari, individul a probat încălțămintea, a introdus-o într-o pungă găsită tot acolo (foto sus) și a plecat cu ea. Înainte însă, a avut grijă să măture urmele pe care le făcuse pe jos.

foto: captură cameră de supraveghere

Câțiva dintre locuitorii blocului au sesizat poliția, temându-se pentru siguranța lor, după cum ne-a spus fiul unuia dintre ei.

Agricol Carm Invest
Din Bucatele Cetatii - angajari
Fifth Avenue - locuri de munca
Spalatoria GPC
Monumente funerare

Ajutați și de imaginile camerelor de supraveghere, oamenii legii au încept verificările

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Victoria efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, ne-a declarat agent principal de poliție Nadia Olaru, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.


Apreciază
Distribuie