A fost lansat programul ,,Litoralul pentru toţi”

Asociatia ,,Litoral-Delta Dunarii” si patronatele din turism au anuntat lansarea editiei de toamna a programului ,,Litoralul pentru Toti”, cu sejururi in extrasezon pe litoralul romanesc pornind de la 205 lei de persoana pentru sase nopti de cazare.

Oficialii patronatelor din turism precizeaza ca la aceasta editie sunt practicate aceleasi tarife ca la editia de primavara. Programul se va desfasura in perioada 31 august-11 octombrie.

De exemplu, pentru zona Mamaia – Constanta – Eforie, tarifele maximale pentru un sejur de 6 nopti/persoana sunt de 205 lei la hotelurile de o stea, fara mic dejun, si de 235 lei la un hotel de doua stele, ajungand la 265 lei la unitatile de cazare de trei stele.

Pentru turistii care aleg sa stea la un hotel de doua stele, varianta cu mic dejun, preturile ajung la 315 lei de persoana, pentru sase nopti de cazare, si merg pana la 425 lei la hotelurile de trei stele. Pentru un sejur de sase nopti cazare la un hotel de patru stele, cu mic dejun, pretul este de 485 lei, respectiv de 605 lei pentru hotelurile de cinci stele.

Sezar Forest - soferi profesionisti
Proaspat Alb
Liceul Senchea
Florian Shaorma
Demgy
Monumente funerare
Reno Depo
Amanet King Onix

De asemenea, ca si la editia precedenta, turistii beneficiaza de o optiune suplimentara, varianta All Inclusive, care asigura toate cele trei mese – servite in regim bufet, bauturi incluse, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja. Tarifele maximale pentru sejururi All Inclusive de cinci nopti de persoana ajung la 765 lei la hotelurile de trei stele, 875 lei in cazul hotelurilor de patru stele si 985 lei pentru all inclusive la unitatile de cinci stele.

In ceea ce priveste sudul litoralului (statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche), tarifele maximale pentru aceasta editie (un sejur de sase nopti de persoana) pornesc de la 159 de lei la un hotel de o stea, fara mic dejun si ajung la 469 lei la hotelurile de cinci stele, cu mic dejun inclus.


Apreciază
Distribuie