A furat o mașină și după 10 metri a intrat în gard

foto: realitatea.net

Un tânăr de 26 de ani a furat o mașină și după 10 metri a intrat în gardul unei case din comuna Racoș. Hoțul era beat și nu are permis de conducere.

Polițiștii au fost anunțați de păgubit ieri, în jurul orei 04:00.

„În urma sesizării la fața locului s-a deplasat o echipă operativă, care, în urma cercetărilor efectuate, a identficat persoana bănuită de comiterea infracțiunii, un tânăr de 26 de ani, care ar fi sustras autoturismul din fața casei persoanei vătămate, l-ar fi condus aproximativ 10 metri, după care ar fi pierdut controlul volanului și ar fi lovit gardul unui alt imobil, aspect ce l-a determinat să abandoneze autovehiculul.

Monumente funerare
Victoria Federal IFN
JTTI
Sezar Forest - soferi profesionisti
Demgy
PSD - alegeri locale 2024

În scurt timp, polițiștii l-au depsitat pe tânărul bănuit de comiterea faptei, despre care au stabilit faptul că nu posedă permis de conducere auto. De asemenea, polițiștii l-au testat din punct de vedere al consumului de alcool, iar rezultatul a indicat o alcoolemie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul respirat. În acest context, tânărul a fost condus la o unitate medicală autorizată, unde i-au fost recoltate mostre biologice, pentru stabiliriea cu certitudine a prezenței alcoolului în organism”, potrivit IPJ Brașov.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. A fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de  “furt în scop de folosință”, “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, iar cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea.


Apreciază
Distribuie