A furat şi ce nu-i trebuia!

Un tânăr de 23 de ani din Perşani a spart un magazin din sat şi a furat de acolo tot ce a considerat mai de preţ, de la bani, la acte de identificare şi certificate auto şi până la ţigări şi carduri bancare.

Magazinul de la nr. 161 a fost spart luni, 12 august a.c.. Hoţul a luat din el patru cartuşe de ţigări şi 1.150 de lei. Nu s-a mulţumit numai cu astea şi a şterpelit două cărţi de identitate, un permis de conducere, trei bonuri valorice, un certificat de înmatriculare auto şi mai multe carduri bancare. Toate documentele şi cardurile au fost estimate la 1.700 lei.

Când a observat toate lipsurile, proprietarul a anunţat poliţia. Infractorul B. Ioan Iulică, din Perşani, a fost prins după 24 de ore.

Monumente funerare
Tractari auto
Dedienne - responsabil calitate
Eve
Servicii profesionale de curatenie cu aburi

„Autorul infracţiunii de furt calificat a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere şi ulterior a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, iar pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, fiind introdus în arestul IPJ Braşov,” spune purtătorul de cuvânt al Poliţiei, cms. şef Claudiu Bulborea.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie