A încălcat ordinul de protecție și l-a amenințat pe fratele său. Bărbatul din Comăna, reținut de polițiști

Secția de Poliție Rurală Hoghiz a fost sesizată duminică, 27 februarie, de un bărbat din Comăna cu privire la faptul că ar fi fost amenințat cu acte de violență de către fratele său.

Chiar dacă avea ordin de protecție provizoriu, emis încă de sâmbătă, 26 februarie, cel acuzat de violențe s-ar fi deplasat la locuința fratelui său, încălcând astfel mai multe interdicții. După primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul l-ar fi amenințat pe fratele său cu acte de violență.

El a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Spalatoria GPC
Monumente funerare
Autopel
Qi Meridian
Amanet King Onix
UPRUC-CTR
Proaspat Alb

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Brașov.


Apreciază
Distribuie