Accidentul cu 6 victime, provocat de un șef din Poliția Brașov

sursa foto: ISU Brașov

Accidentul rutier grav din municipiul Brașov, soldat cu 6 victime între care doi copii, ar fi fost provocat de un polițist.

Este vorba despre șeful Serviciului de Comunicații și Informatică de la Inspectoratul Județean de Poliție (IJP) din Brașov, comisarul Ion-Cristin Gojnea. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al IJP, Ionuț Marin.

Gojnea ar fi cel care nu a oprit la indicatorul STOP din intersecția de la Sala Patria, anunță brasovtv.com. Bărbatul a fost dus la audieri imediat după incident.

Cercetările continuă pentru stabilirea circumstanțelor producerii evenimentului, iar bărbatul beneficiază de prezumția de nevinovăție până la pronunțarea unei sentințe definitive.

Monumente funerare
Mogaldea Therapy
Second hand & outlet
Demgy
Spalatoria GPC
Amanet King Onix
Fantanita Craiesei

În urma impactului, unul dintre autovehicule a fost proiectat în doi pietoni care traversau strada. Șase persoane, între care una rănită grav, au ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență și la Spitalul pentru copii, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, Luiza Dănilă.

Autoturism proiectat în pietoni. 2 copii între cele 6 victime


Apreciază
Distribuie