Acoperișul unui bloc a căzut pe mașinile parcate, după ce a fost smuls de vânt, pe str. Parcului

Acoperișul din tablă al unui bloc de pe strada Parcului din Făgăraș a fost smuls de vântul puternic. Pe Aleea Upruc, un copac a căzut pe un autoturism și pe firele de electricitate. Un cod galben este în vigoare până la ora 18.00.

Pompierii se află pe strada Parcului cu o autoscară, un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD.

„Se intervine pentru înlăturarea elementelor de constructie desprinse. În urma acestui eveniment au fost avariate două autoturisme care se aflau în parcare. Din fericire nu s-au înregistrat victime”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja. Misiunea este în desfășurare.

Un alt incident a avut loc pe Aleea Upruc, unde un copac a căzut pe un autoturism și pe firele de electricitate. La fața locului se deplasează un echipaj de intervenție din cadrul Deta;amentului de Pompieri Fagăraș și o echipă de la Electrica.

„Se intervine pentru îndepărtarea copacului și pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor. Din fericire, în urma evenimentului nu s-au înregistrat victime”, adaugă Ciprin Sfreja.

Narin
Leloland
Cabinet ORL
Proaspat Alb
JTTI
Monumente funerare
Florian Shaorma

Un cod galben este în vigoare până la ora 18.00. Meteorologii au emis o atenționare valabilă de sâmbătă, 11 noiembrie, ora 17 până duminică, 12 noiembrie, ora 18. Vântul va sufla cu putere, vor fi predominant ninsori la munte la peste 1400 m, temporar viscol la peste 1700 m.

În cea mai mare parte a Transilvaniei, în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, vântul va avea intensificări cu viteze de 55 – 65 km/h și izolat peste 70 km/h. În zona montană vor fi precipitații mixte, iar la peste 1.400 m vor predomina ninsorile, local însemnate cantitativ și se va depune strat de zăpadă mai consistent în Carpații Orientali.

La munte vor fi rafale de 60…80 km/h, iar la altitudini mai mari de 1700 m, peste 90 – 100 km/h și vor fi perioade cu viscol și vizibilitate scăzută.

În dimineața zilei de duminică, în zonele joase din estul Transilvaniei și Maramureș, trecător vor fi precipitații mixte.

foto: bunaziuafagaras.ro
foto: bunaziuafagaras.ro


Apreciază
Distribuie