Actorul făgărășean Miky Paicu revine pe scena de acasă

Făgărășeanul Miky Paicu, în prezent actor la Teatrul Aureliu Manea din Turda, revine pe scena unde a debutat. 

Teatrul turdean se află într-un turneu național și va poposi la Făgăraș, miercuri, 10 octombrie, de la ora 19. Spectacolul „Ultima haltă în paradis”, în regia lui Andrei Mihalache, ajunge pe scena Casei municipale de Cultură.

O piesă de dragoste, despre modurile în care poți cuceri o femeie. Ultima oprire în stația iubirii și o încercare de a da mai departe secretele unui Don Juan aflat pe patul de spital, către un Ionel lipsit de experiență.

Din distribuția comediei face parte și Miky Paicu, absolvent al Colegiul Național „Doamna Stanca” – promoția 2008 – și al Facultății de Actorie Sibiu, la clasa profesorului George Ivașcu.

Monumente funerare
Happy Feet
Bikeathon 2019

„Este un spectacol foarte bun care a prins foarte bine la public și am hotărât să-l plimbăm prin țară. Este despre ceea ce caută toți oamenii: iubire. Dar este o comedie care ne arată că, indiferent ce facem și cum alegem să ne trăim viața, din păcate, avem același final”, ne-a mărturisit Miky.

Făgărășeanul va juca alături de actorii Marian Negrescu, Cătălin Grigoraș, Dorina Nemeș, Alexandra Dușa, Doina Șoproni, Raluca Eremei-Bîrza, Maria Salcă și Valentin Oncu.

Liviu Ardelean

Prețui unui bilet este 15 lei, iar cele reduse sunt 10 lei. Informații și rezervări la numărul de telefon 0268/211929.


Apreciază
Distribuie