Acum este posibilă programarea online la Poliția Brașov, printr-un program pilot de digitalizare

foto: brasov.net

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov se derulează un proiect pilot, începând din 7 octombrie 2022, prin care este operaționalizat un sistem de programare online, pentru activitățile de lucru cu publicul desfășurate de către Serviciul Rutier Brașov.

Astfel, se accesează acest link, apoi, în secțiunea Programare online, vor putea fi selectate diverse servicii dorite, precum: restituire permis de conducere la expirarea perioadei de suspendare, restituire certificat de înmatriculare/plăcuțe etc, eliberare istoric cazier auto, prelungire drept de circulație în cazul permiselor de conducere reținute pentru dosare penale etc.

De asemenea, există un cod QR prin scanarea căruia poate fi realizată programarea online cu ajutorul dispozitivelor mobile.

În continuare, la Inspectoratul de Poliție Județean Brașov, există un ghișeu pentru activități de lucru cu publicul fără programare online.

Astfel de sisteme de programare online pentru activitățile de lucru cu publicul sunt în analiză și vor fi implementate și la celelalte unități teritoriale de poliție.


Apreciază
Distribuie