Ada Milea concertează în Făgăraș, în luna iunie

foto: Facebook / Ada Milea

Ada Milea și Bobo Burlăcianu vor susține „Concert în 2” în amfiteatrul de vară (fosta terasă Litoral) amplasat între Casa de cultură și Cetatea Făgăraș.

În data de 30 iunie, de  la ora 20, făgărășenii vor avea parte de un spectacol nici muzică, nici teatru și amândouă în același timp; despre iarbă, muște, femei ideale, purceluși, sticle, sănii, vecini traficanți de jucării – un concert cu personaje de o tristețe comică zguduitoare.

Evenimentul este organizat de Casa municipală de cultură Făgăraș.

Ada Milea este o cântăreață recunoscută pentru ironiile inteligente și sarcasmul de bun gust, iar împreună cu Bobo Burlăcianu, fondatorul trupei „Fără zahăr”, creează cocktailuri artistice pline de umor. Cei doi artiști declanșează de fiecare dată un amalgam de trăiri în rândul spectatorilor, prin piese și momente actoricești expresive.

Proaspat Alb
Demgy
Spalatoria Aqua Carpet
Florian Shaorma
JTTI

Artista independentă Ada Milea s-a născut în Târgu Mureș, a absolvit secția de actorie a Universității de Artă Teatrală din orașul natal. Cu 13 albume la activ, Ada interpretează în stilul propriu și inconfundabil melodii atât pe versurile unor mari poeți, precum Gellu Naum sau Ion Mureșan, cât și pe versuri proprii.

Ada Milea semnează și coloana sonoră a numeroase spectacole de teatre iar în 2002 a colaborat inclusiv cu cu Cirque du Soleil.


Apreciază
Distribuie