Adevărul despre Făgăraș

PUBLICITATE ELECTORALĂ


Noi, cei de la USRPLUS, ne-am săturat de minciunile politicienilor. De-asta am hotărât să ne implicăm în politică, cu oameni noi și integri, gata să schimbe felul în care se fac lucrurile în administrație. Și primul pas către schimbare este să spunem adevărul.

De 30 de ani, noi, făgărășenii, trăim în două orașe în loc de unul singur. Și unul dintre ele câștigă, an de an, teren în fața celuilalt.

Un oraș cu un potențial extraordinar și oameni minunați

Făgărașul este inima Țării Făgărașului, iar Țara Făgărașului este inima Transilvaniei. Nu degeaba de-aici e punctul de plecare spre cea mai frumoasă parte a României și de-asta turiști din toată lumea ne calcă pragul în fiecare an. Tot aici copiii cresc liber, aproape de natură și de cei dragi lor. Elevii iau premii internaționale care îi umplu de mândrie pe părinții și profesorii lor. Tinerii se întorc cu drag, puși pe fapte mari, încurajați de potențialul fără egal al zonei. Investitorii, atunci când își deschid afacerile aici, găsesc întotdeauna oameni cinstiți și muncitori, pe care se pot baza.

Păcat, însă, că mai există și un alt Făgăraș.

Un oraș blocat de incompetență și înțelegeri pe sub masă

Făgărașul este condus, de ani întregi, de aceiași oameni, din aceleași câteva partide. Siglele sub care candidează se schimbă uneori, dar ei rămân mereu aceiași. Ascunși după promisiuni electorale, susținuți de cumetrii politice și cu aprobarea unanimă a Consiliului Local, ei au blocat orașul într-o subdezvoltare cronică. Fără centură ocolitoare de 30 de ani, Făgărașul este asfixiat de trafic greu. După zeci de proiecte promise, străzile și trotuarele arată ca după război. În lipsa unui spital echipat, multe tratamente se fac la Brașov. Tinerii pleacă, an de an, și nu se mai întorc.

Cum putem schimba lucrurile? Prin transparență și integritate.

Planul USRPLUS pentru un Făgăraș la alt nivel

Amanet King Onix
Stefani Pool
TMF Copy Center
Monumente funerare

Obiectivul nostru principal este o calitate a vieții ridicată. Pentru asta, propunem o abordare integrată a cartierelor municipiului, astfel încât să nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne dorim străzi și trotuare întreținute, spații publice curate și sigure. Ne dorim o comunitate educată, acces la sănătate și o administrație modernă și deschisă.

În 27 septembrie vom alege, cu toții, în ce Făgăraș vrem să trăim

Știm cu toții care din cele două orașe a câștigat, până acum, lupta.

Dar nu e prea târziu să schimbăm lucrurile și să ducem Făgărașul la un alt nivel. Pornim la drum, împreună, pe 27 septembrie.

 

 


Material comandat de: PARTIDUL UNIUNEA SALVATI ROMÂNIA filiala USR Brașov
Executat de: SC Promovare Media Star SRL
Cod mandatar financiar: 21200251


 


Apreciază
Distribuie