10.000 de euro pentru cel care prinde hoţii

Administratorul unic la Nitroporosului, fostul adjunct al Inspectoratului General al Poliţiei Române, a fost prădat. Este vorba despre Mihai Călinescu, directorul Combinatului chimic de la Slobozia, aflat în grupul InterAgro.

Din societatea pe care o conduce s-au furat nişte site de platină, foarte valoroase, care sunt de la Nitroporos.

Liderul sindical Lucian Cupu îşi aminteşte că în toamna anului trecut au fost duse la Slobozia, cu titlu de împrumut, trei site de platină. Ele au fost luate de la Nitroporos, unde erau folosite pe post de reactori în procesul de producţie a acidului azotic. Sitele, cu un diametru de până la 3 metri, valorează miliarde de lei vechi.

Mihai Călinescu a anunţat o recompensă de 10.000 de euro celui sau celor care vor da informaţii de natură să ajute la prinderea hoţilor. Interesant este că a fost prădat cel care a fost al doilea om din stat în domeniul poliţiei.

Monumente funerare
Victoria Federal IFN
Proaspat Alb
Reno Depo
Florian Shaorma
Amanet King Onix

De doi ani şi jumătate, acelaşi Mihai Călinescu a fost numit administrator special la societatea Nitroporos. Odată cu declanşarea procedurii de insolvenţă, el a fost ales de creditori administrator unic, adică un fel de un întreg Consiliu de Administraţie în persoana unui singur om.

Creditorii, în mare majoritate, provin din rândul InterAgro, aşa încât este explicabilă alegerea lui Călinescu.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie