Adrian Gabor, condamnat pentru că a condus băut, a demisionat din Consiliul Județean Brașov

foto: Facebook/ Alexandru Adrian Gabor

Consilierul județean Adrian Gabor (PNL) a demisionat din Consiliul Județean Brașov, după ce a fost condamnat pentru că a coundus băut.

Mandatul său de consilier a încetat astăzi, înainte de termen, după ce plenul a luat act de solicitarea sa. Adrian Gabor și-a depus demisia încă din 28 septembrie, iar președintele interimar al Consiliului Județean Brașov, Șerban Todorică, a inițiat pe 2 octombrie, referatul de aprobare care stă la baza proiectului de încetare a mandatului, scrie Brașov Metropolitan.

Şerban Todorică a confirmat că demisia lui Gabor vine în urma sentinţei de condamnare cu suspendare, în dosarul în care Adrian Gabor a fost trimis în judecată pentru conducere sub influenţa alcoolului.

„El ne-a anunţat încă din luna iunie, la partid, privind această demisie, însă am aşteptat transmiterea acestei decizii din partea instanţei. Ea a venit în aceste zile”, a declarat Şerban Todorică, potrivit Brașov Metropolitan.

Demgy
Florian Shaorma
Amanet King Onix
Liceul Senchea
Monumente funerare
Sezar Forest - soferi profesionisti
Reno Depo

Adrian Gabor a fost trimis în judecată în 2020, după ce în 2019 a fost prins conducând sub influența alcoolului. O sentință privativă de libertate, chiar și cu suspendare, este incompatibilă cu funcția publică.

Următorul candidat pe lista propusă de PNL pentru Consiliul Județean, în mandatul 2020 / 2024 este Sorin Abagiu, precizează sursa citată.


Apreciază
Distribuie